Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: mikailfc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1508
mikailfc Halkalı FK
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Hacıoğlu geeft een hoge lob. Civelek rent richting de bal. Civelek geeft een hoge lob. Eylül is nu in balbezit. Eylül draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ezilmez probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kasım ... Strafschop! Kasım krijgt een gele kaart. Hacıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hacıoğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mikailfc - Halkalı FK 0:1

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Göybulak met een harde bal richting middenveld. Hacıoğlu kopt de bal weg. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikailfc 53%, Halkalı FK 47%.
mikailfc - Halkalı FK 0:1

78e minuut.
Civelek met een snelle inworp. Alimoğlu rent richting de bal. Alimoğlu geeft een lange en hoge pass. Eylül bereikt de bal nog maar net als eerste. Eylül haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz geeft de bal voor. Adanalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ezilmez passt de bal zonder na te denken. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar met een sublieme pass. Eylül is nu in balbezit. Eylül haalt uit met een fantastische trap. Bilecikli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Erdemli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayburtlular met een snelle inworp. Cezveci heeft problemen om de bal te vangen. Cezveci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikailfc 47%, Halkalı FK 53%.
mikailfc - Halkalı FK 0:1