Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenergenclik07 DRAGON s.k
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay onderschept slim de pass. Türkay probeert naar een medespeler te passen. Yıldız rent richting de bal. Yıldız schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Çorumlular speelt de bal door. Merdivenci rent richting de bal. Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - DRAGON s.k 1:0

16e minuut.
İlkerol rent richting de bal. Beşer verovert de bal door een tackle van achteren. Beşer met een sublieme pass. Klungelig pakt Merdivenci de bal. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
İlkerol onderschept slim de pass. Çorumlular verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Merdivenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aslantaş speelt de bal door. Çorumlular rent richting de bal. Türkay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkay krijgt een gele kaart. Çorumlular is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kordemir met een snel genomen vrije trap. Karakoç is nu in balbezit. Merdivenci onderschept slim de pass. Merdivenci schiet op doel. Karadam bokst de bal weg.

24e minuut.
Kalkancı geeft de bal voor. Çakı kopt de bal weg. Çorumlular heeft problemen om de bal te vangen. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Karadam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt İlkerol de bal. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - DRAGON s.k 2:0

41e minuut.
Çakı geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert İlkerol de bal onder controle te krijgen. Çorumlular kopt de bal weg. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenergenclik07 39%, DRAGON s.k 61%.
fenergenclik07 - DRAGON s.k 2:0

50e minuut.
Ardal geeft een lange en hoge pass. Belenbay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldız rent richting de bal. Yıldız haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Burdurlu is nu in balbezit. Beşer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdurlu. Burdurlu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Akbulut met een snelle inworp. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol speelt de bal door. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Kafkasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kafkasoğlu met een sublieme pass. Yıldız rent richting de bal. Yıldız schiet op doel. Aslantaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - DRAGON s.k 2:1

63e minuut.
Gazcı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kordemir de bal. Türkay met een sublieme pass. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenergenclik07 47%, DRAGON s.k 53%.
fenergenclik07 - DRAGON s.k 2:1