Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:13
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: amsenal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1529
amsenal Fc Aquilas
424 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sadık rent richting de bal. Sadık geeft een lange en hoge pass. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Yazmacı is nu in balbezit. Yazmacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amsenal - Fc Aquilas 1:0

5e minuut.
Serden passt de bal zonder na te denken. Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rize is nu in balbezit. Rize draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yağın zal de hoekschop nemen. Köfteci kopt de bal weg. Rize rent richting de bal. Rize schiet op doel. Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kırılmaz passt de bal in één keer door. Daar is Üzülmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadık is nu in balbezit. Üzülmezer onderschept slim de pass. Üzülmezer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sadık onderschept slim de pass. Sadık geeft een hoge lob. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazmacı is nu in balbezit. Yazmacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kırmızıbeyaz speelt de bal door. Üzülmezer heeft problemen om de bal te vangen. Ertuğrul is nu in balbezit. Üzülmezer is nu in balbezit. Üzülmezer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amsenal 51%, Fc Aquilas 49%.
amsenal - Fc Aquilas 1:0

55e minuut.
Rize rent richting de bal. Serden bereikt de bal nog maar net als eerste. Rize onderschept slim de pass. Yazmacı rent richting de bal. Yazmacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yazmacı rent richting de bal. Alex is nu in balbezit. Rize verovert de bal door een tackle van achteren. Yazmacı is nu in balbezit. Yazmacı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Örnek geeft een lange en hoge pass. Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz passt de bal in één keer door. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğrul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
amsenal - Fc Aquilas 1:1

86e minuut.
Ertuğrul verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğrul passt de bal zonder na te denken. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmezer draait met de bal, schiet en ... Saygıner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
amsenal - Fc Aquilas 1:2

87e minuut.
Rize passt de bal zonder na te denken. Ertuğrul rent richting de bal. Ertuğrul passt de bal zonder na te denken. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmezer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Tazegül rent richting de bal. Kırmızıbeyaz begaat een overtreding. Tazegül wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tazegül kan niet meer verder spelen. Sitti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amsenal 65%, Fc Aquilas 35%.
amsenal - Fc Aquilas 1:2