Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halkalı FK Şahinler SK
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesken rent richting de bal. Erciyes verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Etken verovert de bal door een tackle van achteren. Etken passt de bal in één keer door. Daar is Ezilmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kutsar geeft de bal voor. Etken kopt de bal weg. Mersinlioğlu rent richting de bal. Mersinlioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Şahinler SK 0:1

24e minuut.
Hiçyılmaz met een sublieme pass. Adanalıoğlu speelt de bal door. Erciyes rent richting de bal. Erciyes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kutsar de bal onder controle te krijgen. Altınkılıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Adanalıoğlu onderschept slim de pass. Adanalıoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Tepegöz de bal. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Altınkılıç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Etken passt de bal met de wreef. Tepegöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Altınkılıç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 42%, Şahinler SK 58%.
Halkalı FK - Şahinler SK 0:1

47e minuut.
Inworp. Bahçebozan met de inworp. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah draait met de bal, schiet en ... Bilecikli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Şahinler SK 0:2

49e minuut.
Hacıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beray komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ezilmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ezilmez geeft de bal voor. Kutsar is nu in balbezit. Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Erciyes rent richting de bal. Erciyes met een sublieme pass. Hacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hacıoğlu schiet op doel. Tepegöz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Şahinler SK 1:2

67e minuut.
Bahçebozan met de inworp. Ferah rent richting de bal. Ferah passt de bal met de wreef. Mersinlioğlu is nu in balbezit. Mersinlioğlu haalt uit met een fantastische trap. Bilecikli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Şahinler SK 1:3

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Kesken de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz geeft de bal voor. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Turacı met een sublieme pass. Ezilmez speelt de bal door. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Şahinler SK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 37%, Şahinler SK 63%.
Halkalı FK - Şahinler SK 2:3