Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arhavi Spor Klübü Avanos S.K.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna probeert naar een medespeler te passen. Teneke rent richting de bal. Teneke haalt uit met een fantastische trap. Sezgin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arhavi Spor Klübü - Avanos S.K. 1:0

28e minuut.
Sandıkçı geeft een hoge lob. Ortakoğlu kopt de bal weg. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teneke is nu in balbezit. Teneke draait met de bal, schiet en ... Sezgin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gökkentli rent richting de bal. Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli draait met de bal, schiet en ... Hergül probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teneke is nu in balbezit. Teneke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arhavi Spor Klübü 63%, Avanos S.K. 37%.
Arhavi Spor Klübü - Avanos S.K. 1:0

50e minuut.
Karvar geeft een hoge lob. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan speelt de bal door. Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke haalt uit met een fantastische trap. Sezgin bokst de bal weg.

59e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alperensoy de bal. Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arhavi Spor Klübü - Avanos S.K. 2:0

71e minuut.
Güleray kopt de bal weg. Dizdeşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovancılar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dizdeşen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peynirci wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Kaplan passt de bal in één keer door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke verovert de bal door een tackle van achteren. Teneke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
İlke probeert naar een medespeler te passen. Varna is nu in balbezit. Varna passt de bal zonder na te denken. Teneke is nu in balbezit. Teneke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kovancılar onderschept slim de pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu geeft een hoge lob. Teneke rent richting de bal. Teneke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arhavi Spor Klübü 39%, Avanos S.K. 61%.
Arhavi Spor Klübü - Avanos S.K. 2:0