Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balya S.K. Tuzla S.K.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Niğdelioğlu onderschept slim de pass. Muş onderschept slim de pass. Muş passt de bal zonder na te denken. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bartınlıoğlu rent richting de bal. Bartınlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kalkan is nu in balbezit. Klungelig pakt Kalkan de bal. Kalkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Keskin geeft de bal voor. Gökoğlan is nu in balbezit. Niğdelioğlu is nu in balbezit. Bartınlıoğlu rent richting de bal. Bartınlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Özberkiner bokst de bal weg.

42e minuut.
Kaplanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Muş rent richting de bal. Muş passt de bal in één keer door. Yakışan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bilginoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özgürer neemt de hoekschop. Klungelig pakt Niğdelioğlu de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balya S.K. 52%, Tuzla S.K. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balya S.K. - Tuzla S.K. 0:0

54e minuut.
Gökoğlan is nu in balbezit. Gökoğlan passt de bal zonder na te denken. Yakışan probeert naar een medespeler te passen. Şimşirci rent richting de bal. Şimşirci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yakışan rent richting de bal. Yakışan passt de bal in één keer door. Şimşirci is nu in balbezit. Şimşirci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bilginoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ateşalmaz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakışan met een snelle inworp. Gökoğlan kan de bal niet met de borst controleren. Gökoğlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balya S.K. 44%, Tuzla S.K. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balya S.K. - Tuzla S.K. 0:0