Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinanpaşa Gençler Gücü Tunceli S.K.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Klungelig pakt Alaşahin de bal. Açıkgöz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boray. Boray krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Avşar passt de bal zonder na te denken. Gazianteplioğlu rent richting de bal. Gazianteplioğlu met een sublieme pass. Taşgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşgın geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Samsunluoğlu speelt de bal door. Açıkgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komiser is nu in balbezit. Alaşahin onderschept slim de pass. Alaşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinanpaşa Gençler Gücü - Tunceli S.K. 0:1

43e minuut.
Açıkgöz kopt de bal weg. Ekim heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alaşahin. Alaşahin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinanpaşa Gençler Gücü 59%, Tunceli S.K. 41%.
Sinanpaşa Gençler Gücü - Tunceli S.K. 0:1

55e minuut.
Kastamonuluoğlu rent richting de bal. Kastamonuluoğlu passt de bal met de wreef. Vatansever bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatansever draait met de bal, schiet en ... Yatkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sinanpaşa Gençler Gücü - Tunceli S.K. 1:1

70e minuut.
Ekim is nu in balbezit. Açıkgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkgöz met een sublieme pass. Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşahin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Büyükburç verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükburç geeft een lange en hoge pass. Gazianteplioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yakupoğlu rent richting de bal. Yakupoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinanpaşa Gençler Gücü 43%, Tunceli S.K. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sinanpaşa Gençler Gücü - Tunceli S.K. 1:1