Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanos S.K. Çayıralan Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ahıskalı rent richting de bal. Ahıskalı passt de bal in één keer door. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükali bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Arkadaş speelt de bal door. Damlacı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İlke. İlke krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Caferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu geeft een lange en hoge pass. Ahıskalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kemercioğlu passt de bal in één keer door. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliliye begaat een overtreding. Damlacı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Damlacı kan niet meer verder spelen. Haki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanos S.K. 56%, Çayıralan Spor Klübü 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanos S.K. - Çayıralan Spor Klübü 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akat met de inworp. Türkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliliye verovert de bal door een tackle van achteren. Haliliye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dizdeşen is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Sandıkçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sandıkçı geeft een lange en hoge pass. Caferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu passt de bal met de wreef. Haliliye rent richting de bal. Haliliye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yörükali passt de bal zonder na te denken. Peynirci rent richting de bal. Kemercioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Kemercioğlu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Türkan heeft problemen om de bal te vangen. Haliliye is nu in balbezit. Türkan maakt een afschuwelijke overtreding. Türkan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dizdeşen kopt de bal weg. Akat rent richting de bal. Ahıskalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahıskalı krijgt een gele kaart. Akat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peynirci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dizdeşen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanos S.K. 42%, Çayıralan Spor Klübü 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanos S.K. - Çayıralan Spor Klübü 0:0