Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FEYANORTER Zonguldakspor fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kilimcioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumak met een snelle inworp. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Çorum met een sublieme pass. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu passt de bal zonder na te denken. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler geeft de bal voor. Çorum is nu in balbezit. Demircioğlu onderschept slim de pass. Demircioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kandıralı speelt de bal door. Canan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akabey. Akabey krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Türk probeert naar een medespeler te passen. Beşerler rent richting de bal. Samandağ probeert naar een medespeler te passen. Demircioğlu is nu in balbezit. Demircioğlu schiet op doel. Bordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Üçüncü met de inworp. Beşerler probeert naar een medespeler te passen. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEYANORTER 70%, Zonguldakspor fc 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FEYANORTER - Zonguldakspor fc 0:0

50e minuut.
Üçüncü rent richting de bal. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı passt de bal met de wreef. Akabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Çorum is nu in balbezit. Çorum probeert naar een medespeler te passen. Canan rent richting de bal. Akabey onderschept slim de pass. Akabey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Arkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Batı rent richting de bal. Batı geeft een lange en hoge pass. Demircioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu passt de bal zonder na te denken. Samandağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samandağ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demircioğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FEYANORTER - Zonguldakspor fc 0:1

84e minuut.
İğdeci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEYANORTER 49%, Zonguldakspor fc 51%.
FEYANORTER - Zonguldakspor fc 0:1