Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Turco United Zonguldakspor fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Hocalar speelt de bal door. Muğlalıoğlu is nu in balbezit. Yumak begaat een overtreding. Yumak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Demircioğlu rent richting de bal. Uğralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu onderschept slim de pass. Demircioğlu schiet op doel. Bilgetürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turco United - Zonguldakspor fc 0:1

14e minuut.
Ayverdi speelt de bal door. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Kızılbaş is nu in balbezit. Kızılbaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ökkeşoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Beşerler met een sublieme pass. Uğralı probeert de bal aan de voet te houden. Volkansoy is nu in balbezit. Demircioğlu onderschept slim de pass. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ... Bilgetürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Canan onderschept slim de pass. Canan geeft een hoge lob. Geçitvermez probeert de bal aan de voet te houden. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu draait met de bal, schiet en ... Bilgetürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğralı rent richting de bal. Uğralı geeft een hoge lob. Kızılbaş rent richting de bal. Kızılbaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Uğralı kopt de bal weg. Canan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kızılbaş rent richting de bal. Kızılbaş schiet op doel. Ökkeşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Turco United - Zonguldakspor fc 1:1

38e minuut.
Sorkun kan de bal niet met de borst controleren. Sorkun geeft de bal voor. Elke rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zonguldaklıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Uğralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Elke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turco United - Zonguldakspor fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turco United 59%, Zonguldakspor fc 41%.
El Turco United - Zonguldakspor fc 1:2

48e minuut.
Zonguldaklıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sorkun is nu in balbezit. Cora maakt een afschuwelijke overtreding. Cora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Elke speelt de bal door. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ passt de bal met de wreef. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
İğdeci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muğlalıoğlu met de inworp. Kızılbaş controleert de bal met de borst. Kızılbaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Uğralı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zonguldaklıoğlu rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu speelt de bal door. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ... Bilgetürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sorkun rent richting de bal. Sorkun probeert naar een medespeler te passen. Samandağ met een sublieme pass. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Beşerler is nu in balbezit. Beşerler passt de bal met de wreef. Geçitvermez rent richting de bal. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bilgetürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turco United 51%, Zonguldakspor fc 49%.
El Turco United - Zonguldakspor fc 1:2