Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaganzerrs FEYANORTER
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı passt de bal met de wreef. Demirçetin is nu in balbezit. Güzeller rent richting de bal. Güzeller schiet op doel. Bordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilimcioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin haalt uit met een fantastische trap. Kilimcioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Çorum probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı met een sublieme pass. Akabey is nu in balbezit. Akabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arkın is nu in balbezit. Güzeller is nu in balbezit. Güzeller passt de bal in één keer door. Demirçetin is nu in balbezit. Demirçetin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doğaner is nu in balbezit. Demirçetin is nu in balbezit. Doğaner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirçetin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güzeller wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kilimcioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güzeller is nu in balbezit. Güzeller passt de bal zonder na te denken. Demirçetin rent richting de bal. Demirçetin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaganzerrs 39%, FEYANORTER 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaganzerrs - FEYANORTER 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaganzerrs 37%, FEYANORTER 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaganzerrs - FEYANORTER 0:0