Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FEYANORTER AntakyaSpor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Zan passt de bal in één keer door. Görgülü rent richting de bal. Akabey onderschept slim de pass. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bordemir trapt de bal weg van het doel. Ardan kopt de bal weg. Kilimcioğlu rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlıurfalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Bordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirhan onderschept slim de pass. Şanlıurfalıoğlu rent richting de bal. Demirhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şanlıurfalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Ardan rent richting de bal. Ardan met een sublieme pass. Demirhan is nu in balbezit. Demirhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEYANORTER 59%, AntakyaSpor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FEYANORTER - AntakyaSpor 0:0

62e minuut.
Kilimcioğlu passt de bal zonder na te denken. Kandıralı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görgülü. Kandıralı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kandıralı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Üsteğmen passt de bal met de wreef. Soyan rent richting de bal. Soyan speelt de bal door. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Doğaner met een harde bal richting middenveld. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı passt de bal met de wreef. Akabey rent richting de bal. Akabey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FEYANORTER - AntakyaSpor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FEYANORTER 58%, AntakyaSpor 42%.
FEYANORTER - AntakyaSpor 1:0