Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BOSTAN Zonguldakspor fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Yağcı rent richting de bal. Yağcı geeft een hoge lob. Beşerler probeert naar een medespeler te passen. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 0:1

14e minuut.
Inworp. Sorkun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Samancı trapt de bal weg van het doel. Samandağ kopt de bal weg. Demircioğlu met een sublieme pass. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Osmaniyeli geeft de bal voor. Inworp. Sorkun met de inworp. Daar is Zonguldaklıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonguldaklıoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pala speelt de bal door. Antalya kan de bal niet met de borst controleren. Demircioğlu is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sap probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 0:2

23e minuut.
Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Üçüncü de bal. Şahinbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbey schiet op doel. Ökkeşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Yumak is nu in balbezit. Yumak passt de bal met de wreef. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu schiet op doel. Sap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 0:3

38e minuut.
Yağcı rent richting de bal. Pala probeert naar een medespeler te passen. Şahinbey rent richting de bal. Şahinbey draait met de bal, schiet en ... Ökkeşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOSTAN 63%, Zonguldakspor fc 37%.
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 1:3

53e minuut.
Samandağ met een sublieme pass. Yumak is nu in balbezit. Antalya speelt de bal door. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demircioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demircioğlu schiet op doel. Samancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 1:4

71e minuut.
Konyalılar rent richting de bal. Yumak onderschept slim de pass. Yumak passt de bal met de wreef. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Samancı met een harde bal richting middenveld. Samandağ kopt de bal weg. Zonguldaklıoğlu speelt de bal door. Demircioğlu is nu in balbezit. Demircioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOSTAN 68%, Zonguldakspor fc 32%.
FC BOSTAN - Zonguldakspor fc 1:4