Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Turco United FC BOSTAN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Pala is nu in balbezit. Hocalar begaat een overtreding. Pala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Hocalar met een sublieme pass. Kızılbaş is nu in balbezit. Sap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kızılbaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kayserilioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Kızılbaş is nu in balbezit. Kızılbaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Volkansoy is nu in balbezit. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Bilgetürk bokst de bal weg. Tuğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Şahinbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez onderschept slim de pass. Geçitvermez geeft de bal voor. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turco United 44%, FC BOSTAN 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Turco United - FC BOSTAN 0:0

52e minuut.
Sap is nu in balbezit. Sap geeft een lange en hoge pass. Özlek kopt de bal weg. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Özlek onderschept slim de pass. Özlek geeft een lange en hoge pass. Kızılbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Elke probeert naar een medespeler te passen. Muğlalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Artvinlioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artvinlioğlu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cora rent richting de bal. Cora geeft een lange en hoge pass. Hocalar kopt de bal weg. Kızılbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılbaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turco United 54%, FC BOSTAN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Turco United - FC BOSTAN 0:0