Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc Nikisz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5820
Fc Nikisz FC Minune
fifi Tactiek Amical
52% Balbezit 48%
7% Spel op eigen helft 93%
66 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 29.3
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen probeert naar een medespeler te passen. Rycha is nu in balbezit. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 1:0

3e minuut.
Ploeşteanu met een harde bal richting middenveld. Klinik rent richting de bal. Klinik passt de bal zonder na te denken. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 2:0

5e minuut.
Orfali geeft een hoge lob. Klinik speelt de bal door. Rycha speelt de bal door. Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delen controleert de bal met de borst. Delen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Scyzoryk met de inworp. Açar heeft problemen om de bal te vangen. Açar passt de bal zonder na te denken. Zorlu rent richting de bal. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 3:0

9e minuut.
Delen geeft de bal voor. Ploeşteanu speelt de bal door. Delen kopt de bal weg. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 4:0

11e minuut.
Klinik probeert de bal met de borst te controleren. Klinik speelt de bal door. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Ploeşteanu met een harde bal richting middenveld. Lăcustă kopt de bal weg. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 5:0

13e minuut.
Inworp. Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Rycha rent richting de bal. Rycha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rycha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halikowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Açar speelt de bal door. Delen is nu in balbezit. Klungelig pakt Delen de bal. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 6:0

17e minuut.
Scyzoryk kopt de bal weg. Açar speelt de bal door. Klungelig pakt Zorlu de bal. Zorlu haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ploeşteanu trapt de bal weg. Açar rent richting de bal. Açar passt de bal zonder na te denken. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 7:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kafarski de bal. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen heeft problemen om de bal te vangen. Delen schiet op doel. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 8:0

21e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Delen onderschept slim de pass. Delen passt de bal met de wreef. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Açar probeert naar een medespeler te passen. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 9:0

23e minuut.
Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar passt de bal zonder na te denken. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen rent richting de bal. Delen speelt de bal door. Klungelig pakt Zorlu de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 10:0

25e minuut.
Delen rent richting de bal. Delen passt de bal zonder na te denken. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 11:0

27e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Delen met een sublieme pass. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 12:0

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scyzoryk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delen kopt de bal weg. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 13:0

28e minuut.
Scherer geeft een lange en hoge pass. Açar kopt de bal weg. Zorlu kan de bal niet met de borst controleren. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 14:0

31e minuut.
Halikowski heeft problemen om de bal te vangen. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Delen heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zorlu probeert naar een medespeler te passen. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 15:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Borowy de bal onder controle te krijgen. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 16:0

34e minuut.
Delen is nu in balbezit. Delen passt de bal zonder na te denken. Zorlu rent richting de bal. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 17:0

35e minuut.
Açar kopt de bal weg. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu probeert naar een medespeler te passen. Delen is nu in balbezit. Delen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 18:0

37e minuut.
Zorlu rent richting de bal. Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu passt de bal in één keer door. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 19:0

38e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Delen speelt de bal door. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 20:0

40e minuut.
Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Widzisz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lăcustă de bal onder controle te krijgen. Açar is nu in balbezit. Açar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Delen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Açar onderschept slim de pass. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Halikowski speelt de bal door. Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 21:0

42e minuut.
Delen onderschept slim de pass. Delen met een sublieme pass. Klungelig pakt Halikowski de bal. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar schiet op doel. De bal raakt de paal. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Halikowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lăcustă de bal onder controle te krijgen. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 22:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delen geeft de bal voor. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ploeşteanu met een harde bal richting middenveld. Açar rent richting de bal. Açar passt de bal in één keer door. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 4%, FC Minune 96%.
Fc Nikisz - FC Minune 22:0

46e minuut.
Kafarski heeft problemen om de bal te vangen. Kafarski geeft een hoge lob. Delen is nu in balbezit. Delen draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 23:0

49e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zorlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açar probeert naar een medespeler te passen. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 24:0

50e minuut.
Ventura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Scyzoryk met een snelle inworp. Klinik geeft een lange en hoge pass. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu geeft een lange en hoge pass. Ventura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ploeşteanu trapt de bal weg van het doel. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Zorlu rent richting de bal. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 25:0

56e minuut.
Radan speelt de bal door. Açar is nu in balbezit. Açar met een sublieme pass. Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 26:0

57e minuut.
Ventura passt de bal met de wreef. Açar is nu in balbezit. Açar probeert naar een medespeler te passen. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 27:0

58e minuut.
Aichtinger geeft de bal voor. Daar is Açar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açar speelt de bal door. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 28:0

61e minuut.
Klinik passt de bal met de wreef. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan probeert naar een medespeler te passen. Ventura rent richting de bal. Açar probeert naar een medespeler te passen. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 29:0

63e minuut.
Kafarski geeft de bal voor. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik met een sublieme pass. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Açar probeert naar een medespeler te passen. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura probeert naar een medespeler te passen. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 30:0

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ploeşteanu niet meer kan verder spelen. Palikot komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Scherer geeft de bal voor. Scyzoryk kan de bal niet met de borst controleren. Scyzoryk met een sublieme pass. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościcki verovert de bal door een tackle van achteren. Mościcki geeft een lange en hoge pass. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klinik met de inworp. Scyzoryk geeft de bal voor. Açar heeft problemen om de bal te vangen. Açar speelt de bal door. Palikot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 31:0

72e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu speelt de bal door. Ventura is nu in balbezit. Ventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 32:0

74e minuut.
Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Açar met een sublieme pass. Mościcki heeft problemen om de bal te vangen. Açar rent richting de bal. Açar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Palikot met een harde bal richting middenveld. Açar kopt de bal weg. Zorlu rent richting de bal. Zorlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klinik rent richting de bal. Klinik met een sublieme pass. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel. Palikot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Radan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăcustă met de inworp. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Açar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açar speelt de bal door. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel. Palikot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 33:0

81e minuut.
Scherer geeft de bal voor. Ventura kopt de bal weg. Açar heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 34:0

83e minuut.
Açar verovert de bal door een tackle van achteren. Açar probeert naar een medespeler te passen. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Palikot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 35:0

85e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki met een sublieme pass. Zorlu rent richting de bal. Zorlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Palikot met een harde bal richting middenveld. Açar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Açar met een sublieme pass. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Açar rent richting de bal. Açar speelt de bal door. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC Minune 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 10%, FC Minune 90%.
Fc Nikisz - FC Minune 36:0