Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 13:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: ASK IV Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
ASK-Songhua HAIPHONG
defend Tactiek 123
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 70.6
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Naiqun kopt de bal weg. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft de bal voor. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal. Xu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:1

6e minuut.
Lancelowski met een sublieme pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała passt de bal zonder na te denken. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:2

7e minuut.
Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majer met de inworp. Kompała geeft de bal voor. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Reeves met een sublieme pass. Misiurek rent richting de bal. Ampelmanis rent richting de bal. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek schiet op doel. Xu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Junde is nu in balbezit. Junde geeft een hoge lob. Reeves speelt de bal door. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Xu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Maertens rent richting de bal. Maertens geeft een lange en hoge pass. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken schiet op doel. Lisitsyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Arroyo passt de bal zonder na te denken. Ampelmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves speelt de bal door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:3

19e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. Reeves kopt de bal weg. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een lange en hoge pass. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Xu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Misiurek geeft de bal voor. Ampelmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo schiet op doel. Xu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:4

30e minuut.
Misiurek kopt de bal weg. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft de bal voor. Arroyo springt en kopt de bal. Xu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cilfone rent richting de bal. Cilfone geeft een hoge lob. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Xu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:5

36e minuut.
Kompała met een sublieme pass. Daar is Ampelmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Xu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:6

38e minuut.
Misiurek speelt de bal door. Lancelowski speelt de bal door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:7

41e minuut.
Woock is nu in balbezit. Maertens verovert de bal door een tackle van achteren. Maertens met een sublieme pass. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Lisitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Naiqun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancelowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Misiurek springt en kopt de bal. Xu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grote komt het veld opgelopen. Pāns komt het veld opgelopen. Csúri komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen. Kozlov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 73%, HAIPHONG 27%.
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:7

49e minuut.
Lizik heeft problemen om de bal te vangen. Lizik passt de bal zonder na te denken. Maertens speelt de bal door. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Reeves passt de bal zonder na te denken. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek passt de bal met de wreef. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. Pascoalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kompała met een sublieme pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft een lange en hoge pass. Misiurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascoalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:8

61e minuut.
Relmulafken passt de bal met de wreef. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Misiurek zijn tegenspeler op de grond. Misiurek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Reeves is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reeves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Pascoalin met een harde bal richting middenveld. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Lisitsyn bokst de bal weg.

66e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Pinner geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lizik de bal onder controle te krijgen. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Pascoalin bokst de bal weg.

79e minuut.
Csúri heeft problemen om de bal te vangen. Reeves rent richting de bal. Reeves passt de bal zonder na te denken. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lancelowski probeert de bal aan de voet te houden. Kompała rent richting de bal. Kompała geeft de bal voor. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. Pascoalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:9

86e minuut.
Arce kopt de bal weg. Reeves rent richting de bal. Relmulafken begaat een overtreding. Relmulafken krijgt een gele kaart. Reeves raakt geblesseerd tijdens het duel. Lancelowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 66%, HAIPHONG 34%.
ASK-Songhua - HAIPHONG 0:9