Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: White Gulls Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 367
White Gulls Gastrolith Concretions
Attack Tactiek 352
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 33
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Francetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikić rent richting de bal. Pikić geeft een hoge lob. Ndzuzo kopt de bal weg. Pascuzzo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Gastrolith Concretions 0:1

16e minuut.
Yarbrough is nu in balbezit. Yarbrough passt de bal zonder na te denken. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Volder geeft een hoge lob. Ndzuzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Gulls - Gastrolith Concretions 1:1

18e minuut.
Endrődi speelt de bal door. Pascuzzo rent richting de bal. Pascuzzo geeft een lange en hoge pass. Maldonado is nu in balbezit. Starowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ndzuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan is nu in balbezit. Gangan passt de bal met de wreef. Ndzuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndzuzo schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst geeft een hoge lob. Gangan rent richting de bal. Gangan geeft een lange en hoge pass. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 51%, Gastrolith Concretions 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Gastrolith Concretions 1:1

46e minuut.
Mężyk komt het veld opgelopen. Inczewski komt het veld opgelopen. Məlikov komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Marciaga passt de bal met de wreef. Mężyk rent richting de bal. Mężyk met een sublieme pass. Gangan is nu in balbezit. Gangan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Pascuzzo rent richting de bal. Gangan onderschept slim de pass. Gangan speelt de bal door. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Christie passt de bal met de wreef. Yarbrough is nu in balbezit. Marciaga onderschept slim de pass. Məlikov rent richting de bal. Məlikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Pascuzzo de bal. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga passt de bal in één keer door. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 36%, Gastrolith Concretions 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Gastrolith Concretions 1:1