Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Struga Jastrzębie Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6364
Struga Jastrzębie Edson Team
Środa Tactiek 1vs1
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten matig
zeer goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Bierut is nu in balbezit. Bierut passt de bal in één keer door. Lätt rent richting de bal. Daar is Lätt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lätt schiet op doel. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lätt is nu in balbezit. Lätt haalt uit met een fantastische trap. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lätt rent richting de bal. Lätt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Thomet de bal. Bugała probeert naar een medespeler te passen. Grouwet heeft problemen om de bal te vangen. Grouwet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet onderschept slim de pass. Bugała onderschept slim de pass. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lätt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lätt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 0:2

20e minuut.
Allighieri geeft de bal voor. Grouwet probeert naar een medespeler te passen. Lipiński rent richting de bal. Lätt rent richting de bal. Lätt draait met de bal, schiet en ... Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lätt kopt de bal weg. Lätt probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Novičić verovert de bal door een tackle van achteren. Novičić draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Novičić is nu in balbezit. Novičić haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lätt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gębka rent richting de bal. Gębka draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 1:2

42e minuut.
Grouwet speelt de bal door. Daar is Fen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fen probeert naar een medespeler te passen. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 39%, Edson Team 61%.
Struga Jastrzębie - Edson Team 1:2

54e minuut.
Rattata speelt de bal door. Grzesiuk rent richting de bal. Lätt verovert de bal door een tackle van achteren. Lätt schiet op doel. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 1:3

59e minuut.
Gębka passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lätt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gębka is nu in balbezit. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gębka is nu in balbezit. Gębka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Edson Team 2:3

63e minuut.
Lätt passt de bal in één keer door. Sivrice heeft problemen om de bal te vangen. Gębka onderschept slim de pass. Gębka schiet op doel. Tiến Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka verovert de bal door een tackle van achteren. Thomet rent richting de bal. Gębka verovert de bal door een tackle van achteren. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng bokst de bal weg.

75e minuut.
Grouwet probeert naar een medespeler te passen. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen geeft de bal voor. Lätt is nu in balbezit. Lätt draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Novičić heeft problemen om de bal te vangen. Thomet verovert de bal door een tackle van achteren. Thomet met een sublieme pass. Sivrice rent richting de bal. Novičić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Jałbrzyk met de inworp. Thomet rent richting de bal. Novičić verovert de bal door een tackle van achteren. Novičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lätt kopt de bal weg. Lätt rent richting de bal. Novičić verovert de bal door een tackle van achteren. Novičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gębka passt de bal in één keer door. Lipiński is nu in balbezit. Novičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novičić draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Struga Jastrzębie - Edson Team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 49%, Edson Team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Struga Jastrzębie - Edson Team 3:3