Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5907
USA U21 O‘zbekiston U21
4-3-3 ATT ver 2 Tactiek GreetingS
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Hamusov verovert de bal door een tackle van achteren. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel geeft een hoge lob. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. Saqsonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 1:0

3e minuut.
Soqov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamilton met een snelle inworp. O`Shea rent richting de bal. O`Shea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Laurel met een sublieme pass. Klungelig pakt Godbey de bal. Godbey passt de bal in één keer door. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 2:0

23e minuut.
Stone verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... Saqsonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Godbey is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fisher zal de hoekschop nemen. Godbey springt en kopt de bal. Saqsonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Soqov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Godbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Shea rent richting de bal. Godbey is nu in balbezit. Godbey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 3:0

29e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cox passt de bal in één keer door. Hamilton geeft de bal voor. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 4:0

31e minuut.
Laurel onderschept slim de pass. Laurel met een sublieme pass. Klungelig pakt O`Shea de bal. O`Shea schiet op doel. Saqsonov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 5:0

32e minuut.
Hamusov met een sublieme pass. Soqov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uqramov met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Laurel verovert de bal door een tackle van achteren. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... Saqsonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 6:0

34e minuut.
Olkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov passt de bal zonder na te denken. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox onderschept slim de pass. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 7:0

35e minuut.
Inworp. Fisher met de inworp. Laurel is nu in balbezit. Laurel passt de bal zonder na te denken. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Saqsonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cox rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 8:0

37e minuut.
O`Shea is nu in balbezit. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 9:0

41e minuut.
Saqsonov speelt de bal door. Laurel rent richting de bal. Laurel geeft een lange en hoge pass. Godbey is nu in balbezit. Godbey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daraxtniyev rent richting de bal. O`Shea verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea probeert naar een medespeler te passen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Godbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomatliyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godbey. Godbey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 15%, O‘zbekiston U21 85%.
USA U21 - O‘zbekiston U21 9:0

46e minuut.
Hamilton met de inworp. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel geeft een lange en hoge pass. Godbey rent richting de bal. Godbey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saqsonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Godbey onderschept slim de pass. Godbey passt de bal in één keer door. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea onderschept slim de pass. O`Shea schiet op doel. Saqsonov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 10:0

54e minuut.
Parsons onderschept slim de pass. Parsons geeft een lange en hoge pass. O`Shea is nu in balbezit. Godbey rent richting de bal. Godbey draait met de bal, schiet en ... Saqsonov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Uqramov heeft problemen om de bal te vangen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ... Saqsonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 11:0

56e minuut.
Hamilton komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Uqramov heeft problemen om de bal te vangen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 12:0

59e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Lachubov passt de bal met de wreef. Laurel speelt de bal door. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea schiet op doel. Saqsonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Laurel kopt de bal weg. Xonaxonov heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 13:0

66e minuut.
Daraxtniyev geeft een hoge lob. Hamilton rent richting de bal. Hamilton speelt de bal door. O`Shea rent richting de bal. O`Shea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 14:0

70e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Hamilton speelt de bal door. O`Shea rent richting de bal. O`Shea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 15:0

71e minuut.
Woodford komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Xonaxonov heeft problemen om de bal te vangen. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomatliyev. Salomatliyev krijgt een gele kaart. Fisher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fisher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soqov kopt de bal weg. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Xonaxonov probeert naar een medespeler te passen. Woodford is nu in balbezit. Woodford speelt de bal door. O`Shea rent richting de bal. O`Shea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waterson komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft de bal voor. Hamilton rent richting de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 16:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gates komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Salomatliyev de bal. Hamilton is nu in balbezit. Gates is nu in balbezit. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 17:0

85e minuut.
Cox rent richting de bal. Gates rent richting de bal. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 18:0

86e minuut.
Woodford bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodford passt de bal in één keer door. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft de bal voor. Cox krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

88e minuut.
Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates onderschept slim de pass. Gates passt de bal met de wreef. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - O‘zbekiston U21 19:0

89e minuut.
Olkirov probeert naar een medespeler te passen. Zertiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 16%, O‘zbekiston U21 84%.
USA U21 - O‘zbekiston U21 19:0