Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5076
wild city F.C STEAUA TULCEA
5-2-3 io Tactiek 343
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Hoàng Bảo geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Boldurescu geeft een hoge lob. Recalde rent richting de bal. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 1:0

5e minuut.
Goeman schiet op doel. Aizkorreta probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bărzoi zal de hoekschop nemen. Paşcalău maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Ivošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivošević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diamandi de bal. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Titirică kopt de bal weg. Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Paşcalău geeft een hoge lob. Daar is Recalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Florea met een harde bal richting middenveld. Boldurescu kopt de bal weg. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău speelt de bal door. Recalde is nu in balbezit. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 2:0

15e minuut.
García Hervás geeft een hoge lob. Recalde is nu in balbezit. Diamandi begaat een overtreding. Diamandi krijgt een gele kaart. Recalde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Hervás wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Diamandi geeft een hoge lob. Titirică kopt de bal weg. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór schiet op doel. Biton bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Aizkorreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi met een sublieme pass. Goeman is nu in balbezit. Goeman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Recalde onderschept slim de pass. Florea probeert naar een medespeler te passen. Dascălu kopt de bal weg. Recalde heeft problemen om de bal te vangen. Recalde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Goeman passt de bal zonder na te denken. García Hervás is nu in balbezit. García Hervás geeft een hoge lob. Boldurescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Recalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 3:0

33e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde rent richting de bal. Met opzet legt Diamandi zijn tegenspeler op de grond. Diamandi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Recalde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Hervás komt bij de bal en schiet. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Recalde rent richting de bal. Recalde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goeman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 4:0

36e minuut.
Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Recalde is nu in balbezit. Recalde passt de bal zonder na te denken. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Recalde de bal. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bărzoi passt de bal in één keer door. Recalde is nu in balbezit. Recalde speelt de bal door. Klungelig pakt Goeman de bal. Goeman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu passt de bal in één keer door. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman haalt uit met een fantastische trap. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 25%, F.C STEAUA TULCEA 75%.
wild city - F.C STEAUA TULCEA 4:0

47e minuut.
Aizkorreta met een sublieme pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal in één keer door. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Titirică geeft een lange en hoge pass. Recalde rent richting de bal. Paşcalău rent richting de bal. Recalde rent richting de bal. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 5:0

51e minuut.
Florea trapt de bal weg. García Hervás kopt de bal weg. Daar is Hoàng Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goeman rent richting de bal. Goeman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Recalde rent richting de bal. Recalde draait met de bal, schiet en ... Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 6:0

53e minuut.
Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde passt de bal met de wreef. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 7:0

55e minuut.
Paşcalău passt de bal met de wreef. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman schiet op doel. Florea bokst de bal weg. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ... Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goeman rent richting de bal. Tardioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goeman raakt geblesseerd tijdens het duel. Goeman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 8:0

59e minuut.
Paşcalău rent richting de bal. Recalde rent richting de bal. Paşcalău rent richting de bal. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ... Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Recalde rent richting de bal. Recalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Recalde rent richting de bal. Recalde geeft de bal voor. Boldurescu speelt de bal door. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Florea bokst de bal weg.

64e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde passt de bal zonder na te denken. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 9:0

65e minuut.
Inworp. Ioanin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Tardioli de bal. García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goeman de bal. Goeman draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
García Hervás passt de bal zonder na te denken. Goeman is nu in balbezit. Goeman probeert naar een medespeler te passen. Recalde rent richting de bal. Recalde draait met de bal, schiet en ... Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goeman is nu in balbezit. Goeman geeft een hoge lob. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 10:0

70e minuut.
Nae komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nae speelt de bal door. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi speelt de bal door. Goeman rent richting de bal. Goeman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi geeft de bal voor. García Hervás rent richting de bal. García Hervás geeft een hoge lob. Nae krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu met een sublieme pass. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór begaat een overtreding. Łoszkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivošević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Florea trapt de bal weg. Borczuch kopt de bal weg. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Bảo probeert naar een medespeler te passen. Goeman is nu in balbezit. Goeman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
García Hervás rent richting de bal. García Hervás geeft een lange en hoge pass. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - F.C STEAUA TULCEA 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 20%, F.C STEAUA TULCEA 80%.
wild city - F.C STEAUA TULCEA 11:0