Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lőricz Rubint Stadion
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5462
Diósgyőri Csibészek Akadémiája Óbudai Goldberger SE
copygeneral Tactiek SuperA
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
39.8 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Cserjés verovert de bal door een tackle van achteren. Reggel geeft de bal voor. Zsiborás is nu in balbezit. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chlupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlupáč geeft de bal voor. Bohács heeft problemen om de bal te vangen. Čusto is nu in balbezit. Čusto draait met de bal, schiet en ... Székely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Novák controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cserjés maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gajáry geeft de bal voor. Čusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Čusto draait met de bal, schiet en ... Székely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vékey geeft een hoge lob. Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy passt de bal met de wreef. Čusto is nu in balbezit. Čusto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Zsiborás de bal. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsiborás. Zsiborás krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sultz is nu in balbezit. Karinthy verovert de bal door een tackle van achteren. Karinthy probeert naar een medespeler te passen. Čusto rent richting de bal. Čusto draait met de bal, schiet en ... Székely bokst de bal weg. Daar is Cserjés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Óbudai Goldberger SE 1:0

40e minuut.
Lattmann is nu in balbezit. Karinthy verovert de bal door een tackle van achteren. Karinthy speelt de bal door. Čusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Čusto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 40%, Óbudai Goldberger SE 60%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Óbudai Goldberger SE 1:0

54e minuut.
Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy passt de bal met de wreef. Čusto rent richting de bal. Čusto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cserjés de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bezerédi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čusto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mincza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gajáry maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čusto kopt de bal weg. Novák rent richting de bal. Novák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Karinthy geeft een lange en hoge pass. Daar is Sobieszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čusto rent richting de bal. Čusto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Óbudai Goldberger SE 2:0

74e minuut.
Karinthy met een sublieme pass. Klungelig pakt Lattmann de bal. Karinthy speelt de bal door. Čusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Čusto schiet op doel. Székely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lattmann geeft de bal voor. Inworp. Karinthy met de inworp. Klungelig pakt Čusto de bal. Čusto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Matteis rent richting de bal. Chlupáč is nu in balbezit. Chlupáč geeft de bal voor. Čusto is nu in balbezit. Čusto schiet op doel. Székely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Karinthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čusto rent richting de bal. Čusto haalt uit met een fantastische trap. Székely probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 34%, Óbudai Goldberger SE 66%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Óbudai Goldberger SE 2:0