Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Abdi İpekçi
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4578
ANADOLU EFES Adıyaman FC
yürek Tactiek yeniiiii
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Karvar passt de bal in één keer door. Daar is Baykan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykan speelt de bal door. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel schiet op doel. Schollen bokst de bal weg.

20e minuut.
Karvar probeert naar een medespeler te passen. Ezel is nu in balbezit. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yalovalılar passt de bal met de wreef. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akyol. Akyol krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bandırmalı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garwoła. Bandırmalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geçitvermez met een snel genomen vrije trap. Ezel is nu in balbezit. Ezel draait met de bal, schiet en ... Schollen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Baykan passt de bal in één keer door. Ettengruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Geçitvermez speelt de bal door. Karvar rent richting de bal. Akyol verovert de bal door een tackle van achteren. Akyol geeft de bal voor. Kocaelilioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Stolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ANADOLU EFES - Adıyaman FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 53%, Adıyaman FC 47%.
ANADOLU EFES - Adıyaman FC 0:1

50e minuut.
Castelletti geeft de bal voor. Gabríelsson met een sublieme pass. Bandırmalı rent richting de bal. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Karvar passt de bal zonder na te denken. Baykan is nu in balbezit. Baykan probeert naar een medespeler te passen. Ezel rent richting de bal. Ezel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANADOLU EFES 53%, Adıyaman FC 47%.
ANADOLU EFES - Adıyaman FC 0:1