Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forward Poznań Artmedia Poznań
Artmedia Tactiek kojaktag2
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Scarabelli rent richting de bal. Scarabelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vasalli de bal onder controle te krijgen. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz rent richting de bal. Tomecki onderschept slim de pass. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Scarabelli springt en kopt de bal. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 1:0

14e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş met een sublieme pass. Gubán rent richting de bal. Gubán geeft een hoge lob. Scarabelli krijgt zijn hoofd ertegen. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 2:0

20e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. Hudlánek kopt de bal weg. Bircan is nu in balbezit. Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Hudlánek kan de bal niet met de borst controleren. Vlassopoulos onderschept slim de pass. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Scarabelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gubán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gubán passt de bal zonder na te denken. Żmuda is nu in balbezit. Bircan met een sublieme pass. Mahé is nu in balbezit. Mahé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vlassopoulos met een sublieme pass. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán passt de bal zonder na te denken. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte schiet op doel. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gubán kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasalli de bal. Scarabelli met een sublieme pass. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forward Poznań 28%, Artmedia Poznań 72%.
Forward Poznań - Artmedia Poznań 2:0

48e minuut.
Deskov geeft een lange en hoge pass. Özatalay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomecki. Tomecki krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bramati is nu in balbezit. Ciripoi onderschept slim de pass. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan geeft een lange en hoge pass. Lokusz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bircan passt de bal zonder na te denken. Hudlánek is nu in balbezit. Gubán onderschept slim de pass. Gubán geeft een lange en hoge pass. Scarabelli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 3:0

60e minuut.
Doeltrap. Koník komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz passt de bal in één keer door. Lokusz rent richting de bal. Lokusz schiet op doel. Crespo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 3:1

64e minuut.
Daar is Vlassopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlassopoulos met een sublieme pass. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft een hoge lob. Lamonte springt en kopt de bal. Relmuantv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntenuş met een snelle inworp. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki geeft een hoge lob. Scarabelli controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vlassopoulos speelt de bal door. Daar is Scarabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasalli geeft de bal voor. Spira rent richting de bal. Spira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Żmuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forward Poznań 30%, Artmedia Poznań 70%.
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:1