Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Poznań Forward Poznań
kojaktag2 Tactiek Artmedia
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Daar is Mahé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Vlassopoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé geeft een lange en hoge pass. Lokusz rent richting de bal. Lokusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 1:0

10e minuut.
Scarabelli kan de bal niet met de borst controleren. Żmuda is nu in balbezit. Scarabelli begaat een overtreding. Scarabelli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hudlánek heeft problemen om de bal te vangen. Hudlánek geeft een hoge lob. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz haalt uit met een fantastische trap. Crespo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 2:0

19e minuut.
Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş geeft de bal voor. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán geeft de bal voor. Lamonte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scarabelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deskov. Scarabelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muntenuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamonte rent richting de bal. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Daar is Nálepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nálepka speelt de bal door. Gubán rent richting de bal. Gubán geeft de bal voor. Lamonte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameron geeft een lange en hoge pass. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 3:0

38e minuut.
Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati geeft de bal voor. Lokusz is nu in balbezit. Lokusz draait met de bal, schiet en ... Crespo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:0

41e minuut.
Ciripoi geeft een lange en hoge pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán speelt de bal door. Scarabelli is nu in balbezit. Scarabelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 54%, Forward Poznań 46%.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:0

54e minuut.
Hudlánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş rent richting de bal. Hudlánek begaat een overtreding. Hudlánek krijgt een gele kaart. Muntenuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gubán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deskov de bal. Lamonte rent richting de bal. Lamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:1

58e minuut.
Nálepka geeft een hoge lob. Özatalay probeert de bal aan de voet te houden. Cameron rent richting de bal. Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:2

60e minuut.
Lamonte met een sublieme pass. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żmuda. Żmuda krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahé met de inworp. Klungelig pakt Bircan de bal. Bircan geeft een hoge lob. Özatalay krijgt zijn hoofd ertegen. Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lokusz is nu in balbezit. Lokusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Scarabelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasalli. Scarabelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sporcuoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntenuş geeft een hoge lob. Lamonte springt en kopt de bal. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarabelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 4:3

78e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lokusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokusz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Crespo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Forward Poznań 5:3

83e minuut.
Żmuda geeft de bal voor. Buitenspel voor Lokusz. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciripoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scarabelli controleert de bal met de borst. Scarabelli schiet op doel. Relmuantv bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 66%, Forward Poznań 34%.
Artmedia Poznań - Forward Poznań 5:3