Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AbRa-KaDaBrA Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3956
AbRa-KaDaBrA Preveze Deniz Gücü 1538
4-4-2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 38.1
outstanding Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Rahav speelt de bal door. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal rent richting de bal. Naustdal haalt uit met een fantastische trap. Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

10e minuut.
Carafoli onderschept slim de pass. Carafoli passt de bal in één keer door. Rahav speelt de bal door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel. Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Seyyah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carafoli speelt de bal door. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño schiet op doel. Egüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

17e minuut.
Halkalı verovert de bal door een tackle van achteren. Halkalı passt de bal met de wreef. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal schiet op doel. Egüz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Veitía geeft een lange en hoge pass. Naustdal kopt de bal weg. Rahav geeft een lange en hoge pass. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Seyyah is nu in balbezit. Seyyah geeft een lange en hoge pass. Mascareño kopt de bal weg. Naustdal heeft problemen om de bal te vangen. Naustdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Kayı de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seyyah zal de hoekschop nemen. Naustdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

38e minuut.
Matějů rent richting de bal. Rahav verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav met een sublieme pass. Naustdal rent richting de bal. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Seyyah passt de bal in één keer door. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Veličković probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bogunia onderschept slim de pass. Bogunia passt de bal met de wreef. Halkalı met een sublieme pass. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. Egüz bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Naustdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naustdal speelt de bal door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

45e minuut.
Mascareño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Veličković de bal onder controle te krijgen. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Egüz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 28%, Preveze Deniz Gücü 1538 72%.
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 5:0

47e minuut.
Rahav verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav geeft een lange en hoge pass. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Egüz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 6:0

49e minuut.
Marc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carafoli geeft de bal voor. Naustdal rent richting de bal. Naustdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 7:0

50e minuut.
Matějů bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal onderschept slim de pass. Seyyah probeert naar een medespeler te passen. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Naustdal is nu in balbezit. Naustdal geeft een lange en hoge pass. Kayı speelt de bal door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Egüz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seyyah neemt de hoekschop. Naustdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Egüz bokst de bal weg.

54e minuut.
Seyyah geeft een lange en hoge pass. Serrati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naustdal kopt de bal weg. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Egüz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kayı geeft een lange en hoge pass. Shalimov probeert de bal met de borst te controleren. Seyyah speelt de bal door. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Matějů rent richting de bal. Seyyah verovert de bal door een tackle van achteren. Seyyah geeft een hoge lob. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Egüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carafoli geeft de bal voor. Mascareño kopt de bal weg. Veličković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal haalt uit met een fantastische trap. Egüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Carafoli met een sublieme pass. Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav passt de bal met de wreef. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Veličković geeft een lange en hoge pass. Marc kopt de bal weg. Rahav rent richting de bal. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Seyyah passt de bal in één keer door. Naustdal rent richting de bal. Naustdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Seyyah is nu in balbezit. Seyyah geeft een hoge lob. Kayı rent richting de bal. Mascareño verovert de bal door een tackle van achteren. Mascareño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carafoli met de inworp. Seyyah is nu in balbezit. Seyyah geeft een lange en hoge pass. Mascareño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rahav probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsarukyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halkalı speelt de bal door. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Egüz bokst de bal weg.

80e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Veitía verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav is nu in balbezit. Rahav geeft een lange en hoge pass. Mascareño rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halkalı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mascareño kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tsarukyan geeft een hoge lob. Inworp. Halkalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahav geeft een hoge lob. Naustdal springt en kopt de bal. Egüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mascareño rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 8:0

83e minuut.
Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal rent richting de bal. Naustdal passt de bal in één keer door. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Seyyah rent richting de bal. Seyyah geeft een lange en hoge pass. Mascareño rent richting de bal. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AbRa-KaDaBrA 18%, Preveze Deniz Gücü 1538 82%.
AbRa-KaDaBrA - Preveze Deniz Gücü 1538 8:0