Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazero Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3036
FK TIRO Košice United Toruń
skuska Tactiek sikalafa
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Furto met een sublieme pass. Laššák bereikt de bal nog maar net als eerste. Laššák passt de bal in één keer door. Fakač is nu in balbezit. Fakač haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Garcé met een snelle inworp. Leuci rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pinko ... Strafschop! Pinko krijgt een gele kaart. Leuci raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leuci neemt zijn aanloop. Holič bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López speelt de bal door. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Holič werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - United Toruń 0:1

22e minuut.
Furto onderschept slim de pass. Furto passt de bal in één keer door. Ziyang is nu in balbezit. Fakač is nu in balbezit. Fakač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht met de inworp. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel. Gulyák probeert de bal aan de voet te houden. Holič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ziyang rent richting de bal. Klungelig pakt Eigler de bal. Eigler geeft de bal voor. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 46%, United Toruń 54%.
FK TIRO Košice - United Toruń 0:1

52e minuut.
Pop kopt de bal weg. Pinko geeft de bal voor. Laššák speelt de bal door. Fakač rent richting de bal. Fakač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Furto met een sublieme pass. Ondráš is nu in balbezit. Ondráš geeft de bal voor. Ngọc Khang probeert de bal met de borst te controleren. Fakač rent richting de bal. Janibekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kroll verovert de bal door een tackle van achteren. Kroll geeft een hoge lob. Eigler speelt de bal door. Englaro rent richting de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ... Holič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gulyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyák passt de bal in één keer door. Bolčánik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ondráš geeft de bal voor. Laššák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Garcé met een snelle inworp. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pop passt de bal met de wreef. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López speelt de bal door. Leuci is nu in balbezit. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Holič met een harde bal richting middenveld. López kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanc de bal. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Englaro is nu in balbezit. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Pop rent richting de bal. López speelt de bal door. Leuci heeft problemen om de bal te vangen. Leuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - United Toruń 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 48%, United Toruń 52%.
FK TIRO Košice - United Toruń 0:2