Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland England
Gaelic V2l ldl Tactiek On wing
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
73.7 gemiddelde waardering 78.5
excellent Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Benrahma verovert de bal door een tackle van achteren. Benrahma passt de bal zonder na te denken. Moore met een sublieme pass. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Waters is nu in balbezit. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott begaat een overtreding. Walcott krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Foy is nu in balbezit. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller schiet op doel. McGinn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - England 0:1

33e minuut.
Miller kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft de bal voor. Murphy springt en kopt de bal. McGinn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - England 0:2

37e minuut.
Miller rent richting de bal. Foy is nu in balbezit. Murphy onderschept slim de pass. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... McGinn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bruno passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore geeft de bal voor. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - England 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 47%, England 53%.
Ireland - England 0:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foden komt het veld opgelopen. Rose komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden met een sublieme pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cantona komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minnerup. Minnerup krijgt een gele kaart. Rose raakt geblesseerd tijdens het duel. Walcott zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Foden is nu in balbezit. Foden passt de bal in één keer door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. McGinn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kelly maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Waters is nu in balbezit. Coady maakt een afschuwelijke overtreding. Coady is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Waters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawrie komt het veld opgelopen. Gannon komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyde komt het veld opgelopen. Murphy komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Seaman probeert naar een medespeler te passen. Foden is nu in balbezit. Foden geeft een hoge lob. Miller springt en kopt de bal. McGinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - England 0:4

86e minuut.
Benrahma is nu in balbezit. Benrahma geeft een hoge lob. Miller is nu in balbezit. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. McGinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Miller draait met de bal, schiet en ... Inworp. Minnerup met een snelle inworp. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Seaman speelt de bal door. Foden is nu in balbezit. Foden passt de bal met de wreef. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... McGinn bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Rose is nu in balbezit. Murphy onderschept slim de pass. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... McGinn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - England 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 50%, England 50%.
Ireland - England 0:5