Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C Girona fc
Main Tactiek DIFESA ALTA
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Casaccia de bal. Rigaud rent richting de bal. Rigaud passt de bal zonder na te denken. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rigaud met een sublieme pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiros is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dursi met een harde bal richting middenveld. Vân Đức kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vân Đức met een sublieme pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vân Đức neemt de hoekschop. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Dursi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Dursi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Albadalejo geeft de bal voor. Klungelig pakt Caiati de bal. Frydecki is nu in balbezit. Rigaud is nu in balbezit. Rigaud schiet op doel. Dursi bokst de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Dursi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vân Đức heeft problemen om de bal te vangen. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Dursi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Girona fc 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Vân Đức de bal. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Caiati is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Albadalejo kopt de bal weg. Vân Đức is nu in balbezit. Porrato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vân Đức is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vân Đức neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 36%, Girona fc 64%.
Cycladians F.C - Girona fc 1:0

47e minuut.
Frydecki rent richting de bal. Schiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiros geeft een lange en hoge pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vân Đức heeft problemen om de bal te vangen. Vân Đức geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frydecki de bal. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Dursi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rigaud is nu in balbezit. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki met een sublieme pass. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Caiati is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Dursi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Caiati geeft een lange en hoge pass. Larrondo kopt de bal weg. Cârstoiu met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Dursi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vân Đức zal de hoekschop nemen. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Girona fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 37%, Girona fc 63%.
Cycladians F.C - Girona fc 2:0