Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR Mirmidonia
Chiara Serie C Tactiek De Rossi
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


25e minuut.
Prudente is nu in balbezit. Amedick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prudente springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tikas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidlík is nu in balbezit. Sidlík geeft een lange en hoge pass. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Mirmidonia 0:1

26e minuut.
Renusz geeft een hoge lob. Cojocaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarozzo de bal. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn speelt de bal door. Tenani speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sidlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sidlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno geeft een hoge lob. Dudás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prudente is nu in balbezit. Prudente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Mirmidonia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 46%, Mirmidonia 54%.
S.S.C.CONDOR - Mirmidonia 0:2

48e minuut.
Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz passt de bal met de wreef. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Padalini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Toulalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tarozzo geeft een hoge lob. Sidlík kopt de bal weg. Amedick rent richting de bal. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enculescu schiet op doel. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 45%, Mirmidonia 55%.
S.S.C.CONDOR - Mirmidonia 0:2