Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: team sangiorgi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3241
C.S.K.A PISA AS Cajeta
tutti avanti Tactiek 4V3|L
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
62.1 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Filardi speelt de bal door. Virzo rent richting de bal. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzo verovert de bal door een tackle van achteren. Virzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karácsony bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsony passt de bal met de wreef. Virzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzo draait met de bal, schiet en ... Bəkirzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - AS Cajeta 0:1

20e minuut.
Pospieszalski passt de bal in één keer door. Barrena is nu in balbezit. Franco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Pospieszalski is nu in balbezit. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pospieszalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. Obrzut bokst de bal weg.

29e minuut.
Obrzut met een sublieme pass. Barrena kopt de bal weg. Aruglia geeft een hoge lob. Virzo rent richting de bal. Virzo draait met de bal, schiet en ... Bəkirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabona onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rákosník verovert de bal door een tackle van achteren. Rákosník speelt de bal door. Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan geeft de bal voor. Filardi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Virzo is nu in balbezit. Virzo geeft de bal voor. Karácsony is nu in balbezit. Karácsony haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 49%, AS Cajeta 51%.
C.S.K.A PISA - AS Cajeta 0:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łazarewicz zal de hoekschop nemen. Karácsony kopt de bal weg. Virzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzo schiet op doel. Bəkirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Barrena heeft problemen om de bal te vangen. Barrena geeft de bal voor. Siderov is nu in balbezit. Siderov haalt uit met een fantastische trap. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.K.A PISA - AS Cajeta 1:1

63e minuut.
Rákosník neemt vlug de vrije trap. Virzo is nu in balbezit. Peña begaat een overtreding. Virzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łazarewicz wilt de vrije trap nemen. Bəkirzadə bokst de bal weg.

69e minuut.
Wodarz passt de bal met de wreef. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedò. Pedò krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Łazarewicz met de inworp. Tomczyk speelt de bal door. Łazarewicz geeft de bal voor. Virzo is nu in balbezit. Virzo draait met de bal, schiet en ... Bəkirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Virzo is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Virzo verovert de bal door een tackle van achteren. Virzo heeft problemen om de bal te vangen. Virzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 52%, AS Cajeta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.A PISA - AS Cajeta 1:1