Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sanpeng dôme
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8352
FC ISHIRAHOSHI F.C Massilia
echine Tactiek miche
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Diaz met een snelle inworp. Baratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratelli geeft een hoge lob. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Znak passt de bal in één keer door. Billard is nu in balbezit. Baratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratelli geeft een hoge lob. Bragança maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Baratelli speelt de bal door. Klungelig pakt Znak de bal. Bragança is nu in balbezit. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 1:0

20e minuut.
Znak haalt uit met een fantastische trap. Alander heeft problemen om de bal te vangen. Pironti probeert naar een medespeler te passen. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dewaquez speelt de bal door. Moszczyński rent richting de bal. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel. Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 2:0

40e minuut.
Beaucourt speelt de bal door. Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Bragança geeft een lange en hoge pass. Znak springt en kopt de bal. Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 3:0

45e minuut.
Figielski passt de bal in één keer door. Van de Velde is nu in balbezit. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van de Velde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van de Velde kan niet meer verder spelen. Mello de Andrade komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 27%, F.C Massilia 73%.
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 3:0

46e minuut.
Beaucourt geeft een hoge lob. Baratelli kopt de bal weg. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Beaucourt met de inworp. Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figielski. Pironti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bragança komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewaquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard verovert de bal door een tackle van achteren. Baratelli geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pironti speelt de bal door. Baratelli is nu in balbezit. Billard rent richting de bal. Baratelli rent richting de bal. Baratelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 4:0

70e minuut.
Billard is nu in balbezit. Máson onderschept slim de pass. Baratelli onderschept slim de pass. Baratelli geeft de bal voor. Znak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Máson geeft een lange en hoge pass. Diaz kopt de bal weg. Sousândrade heeft problemen om de bal te vangen. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Silva trapt de bal weg. Dewaquez kopt de bal weg. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Billard kopt de bal weg. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak passt de bal met de wreef. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 26%, F.C Massilia 74%.
FC ISHIRAHOSHI - F.C Massilia 4:0