Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KKS TurPoz Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1110
KKS TurPoz JKS Olimpia Jeżów
OPTIMAL Tactiek sokker -
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 40.7
formidable Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Placuszek speelt de bal door. Trelecki kopt de bal weg. Godzina rent richting de bal. Gyulai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hankovský passt de bal met de wreef. Trelecki rent richting de bal. Trelecki passt de bal in één keer door. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kwilecki geeft een hoge lob. Wierszewski rent richting de bal. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gložinić geeft de bal voor. Gyulai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 1:0

14e minuut.
Nordbø rent richting de bal. Gyulai onderschept slim de pass. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Placuszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 2:0

18e minuut.
Nordbø geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gložinić met een snelle inworp. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez passt de bal in één keer door. Placuszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Placuszek met een sublieme pass. Trelecki rent richting de bal. Trelecki passt de bal met de wreef. Fernandez rent richting de bal. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Placuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Quinta kopt de bal weg. Reményi rent richting de bal. Reményi speelt de bal door. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić passt de bal met de wreef. Fernandez rent richting de bal. Fernandez passt de bal in één keer door. Gyulai is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hankovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankovský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 3:0

26e minuut.
Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez passt de bal zonder na te denken. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Placuszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 4:0

28e minuut.
Trelecki passt de bal met de wreef. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyulai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gložinić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trelecki speelt de bal door. Hankovský is nu in balbezit. Hankovský probeert naar een medespeler te passen. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. Placuszek bokst de bal weg.

31e minuut.
Gyulai is nu in balbezit. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trelecki geeft de bal voor. Nordbø kopt de bal weg. Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mealha geeft de bal voor. Gložinić rent richting de bal. Gložinić speelt de bal door. Klungelig pakt Fernandez de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Placuszek bokst de bal weg. Doeltrap. Bendkowski komt het veld opgelopen. Pálinkáš komt het veld opgelopen. Kretek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 15%, JKS Olimpia Jeżów 85%.
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 4:0

46e minuut.
Cunial komt het veld opgelopen. Perrotta komt het veld opgelopen. Parragi komt het veld opgelopen. Pereba komt het veld opgelopen. Furman komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Kretek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunial probeert naar een medespeler te passen. Gyulai is nu in balbezit. Parragi is nu in balbezit. Parragi schiet op doel. Placuszek bokst de bal weg.

55e minuut.
Placuszek met een harde bal richting middenveld. Cunial kopt de bal weg. Kretek heeft problemen om de bal te vangen. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hankovský passt de bal in één keer door. Parragi heeft problemen om de bal te vangen. Krucki begaat een overtreding. Krucki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rychłowski is nu in balbezit. Cunial verovert de bal door een tackle van achteren. Cunial speelt de bal door. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Cunial rent richting de bal. Cunial passt de bal met de wreef. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 5:0

80e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai passt de bal in één keer door. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cunial met een sublieme pass. Hankovský speelt de bal door. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Placuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 33%, JKS Olimpia Jeżów 67%.
KKS TurPoz - JKS Olimpia Jeżów 6:0