Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: COLO COLO ALBA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4027
COLO COLO ALBA Forest Hill F.C.
4-3-3 Tactiek 4_3_3_of_NEW
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn geeft een lange en hoge pass. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid schiet op doel. Bácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - Forest Hill F.C. 0:1

18e minuut.
Vesilaid is nu in balbezit. Nordmann is nu in balbezit. Weller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weller krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Reynolds speelt de bal door. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid passt de bal in één keer door. Weller is nu in balbezit. Weller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bácsi bokst de bal weg.

31e minuut.
Hoecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocinoc begaat een overtreding. Spanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoecke komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jevđević is nu in balbezit. Jevđević geeft de bal voor. Spanos kopt de bal weg. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nordmann geeft een hoge lob. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds passt de bal zonder na te denken. Weller is nu in balbezit. Weller schiet op doel. Bácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Spanos geeft de bal voor. Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Choupo-Moting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLO COLO ALBA - Forest Hill F.C. 1:1

44e minuut.
Ustaal passt de bal zonder na te denken. Grecu met een sublieme pass. Jevđević met een sublieme pass. Hoecke rent richting de bal. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 52%, Forest Hill F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLO COLO ALBA - Forest Hill F.C. 1:1

56e minuut.
Tinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinelli passt de bal in één keer door. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Vlada onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reynolds zal de hoekschop nemen. Weller springt en kopt de bal. Bácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds passt de bal zonder na te denken. Weller rent richting de bal. Weller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevđević verovert de bal door een tackle van achteren. Jevđević speelt de bal door. Hoecke rent richting de bal. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Choupo-Moting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hoecke probeert de bal met de borst te controleren. Jevđević is nu in balbezit. Jevđević speelt de bal door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke schiet op doel. Choupo-Moting bokst de bal weg. Mangana rent richting de bal. Mangana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - Forest Hill F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 50%, Forest Hill F.C. 50%.
COLO COLO ALBA - Forest Hill F.C. 2:1