Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Cymru U21
BIO433 Tactiek man city
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Korr verovert de bal door een tackle van achteren. Korr passt de bal in één keer door. Kouoh rent richting de bal. Kouoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Todd met de inworp. Hyam rent richting de bal. Hyam passt de bal met de wreef. Todd is nu in balbezit. Todd geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is O`Brien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouoh is nu in balbezit. Mansour Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Badji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Cymru U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 48%, Cymru U21 52%.
Sénégal U21 - Cymru U21 1:0

54e minuut.
Hesketh rent richting de bal. Hesketh geeft een hoge lob. Crespin is nu in balbezit. Denning verovert de bal door een tackle van achteren. Denning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Mokoko komt het veld opgelopen. Der Thaim komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mutlow met de inworp. Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hyam kan niet meer verder spelen. Ansley komt het veld opgelopen. Ansley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... Diaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh probeert naar een medespeler te passen. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara draait met de bal, schiet en ... Paal! Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Cymru U21 2:0

69e minuut.
Langdon komt het veld opgelopen. Foster komt het veld opgelopen. Proctor komt het veld opgelopen. Marone komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Barber de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Marone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marone krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Der Thaim kopt de bal weg. Langdon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marone rent richting de bal. Marone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Cymru U21 3:0

78e minuut.
Inworp. Todd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amplett is nu in balbezit. Amplett haalt uit met een fantastische trap. Diaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Mokoko passt de bal in één keer door. A`dara is nu in balbezit. A`dara passt de bal zonder na te denken. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hesketh rent richting de bal. Todd is nu in balbezit. Diakhaté verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko speelt de bal door. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 46%, Cymru U21 54%.
Sénégal U21 - Cymru U21 3:0