Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gniazdo Smoka
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
TNT Dragon Tornado Club LuxMachina
5212 bok v2 Tactiek PLAY NOW
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Mach probeert naar een medespeler te passen. Buthelezi probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek is nu in balbezit. Kässler verovert de bal door een tackle van achteren. Kässler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kässler passt de bal zonder na te denken. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal in één keer door. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cicerone kopt de bal weg. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kässler is nu in balbezit. Kässler schiet op doel. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kässler rent richting de bal. Kässler passt de bal zonder na te denken. Samburski met een sublieme pass. Daar is Cicerone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicerone draait met de bal, schiet en ... Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basler met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Kässler is nu in balbezit. Kässler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Câmpeanu. Câmpeanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 42%, LuxMachina 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 0:0

57e minuut.
Mach passt de bal in één keer door. Kässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczorek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Samburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburski passt de bal in één keer door. Abacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacı haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mach met een sublieme pass. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski geeft een hoge lob. Kässler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 1:0

67e minuut.
Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski geeft een lange en hoge pass. Kässler maakt een snoekduik en kopt de bal. Cicerone rent richting de bal. Cicerone draait met de bal, schiet en ... Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Samburski rent richting de bal. Samburski geeft een lange en hoge pass. Kässler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Abacı onderschept slim de pass. Abacı passt de bal zonder na te denken. Buthelezi probeert naar een medespeler te passen. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone draait met de bal, schiet en ... Ulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pasquali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamanowicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mach passt de bal zonder na te denken. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal zonder na te denken. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 42%, LuxMachina 58%.
TNT Dragon Tornado Club - LuxMachina 1:0