Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2700
Dinamo Zgb Real Portuguesa FC
1,2-ofsajd Tactiek RPFC-5-3-2-A
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.7 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


14e minuut.
Naumavičius met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Vicković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:1

24e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal zonder na te denken. Achtner rent richting de bal. Achtner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:2

29e minuut.
Zabala rent richting de bal. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius speelt de bal door. Klungelig pakt Zuffellato de bal. Zuffellato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zuffellato speelt de bal door. Alonso is nu in balbezit. Vitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doroftei passt de bal zonder na te denken. Anderson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singer. Singer krijgt een gele kaart. Anderson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Charlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Naumavičius geeft de bal voor. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 65%, Real Portuguesa FC 35%.
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:2

46e minuut.
Cubas komt het veld opgelopen. Navarro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een hoge lob. Zabala probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato haalt uit met een fantastische trap. Vicković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zuffellato zal de hoekschop nemen. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Vicković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:3

70e minuut.
Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato passt de bal met de wreef. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel. Vicković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:4

76e minuut.
Gómez Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Codreanu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zuffellato met de inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso met een sublieme pass. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Ağabəyov met de inworp. Naumavičius rent richting de bal. Carone verovert de bal door een tackle van achteren. Carone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Charlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 55%, Real Portuguesa FC 45%.
Dinamo Zgb - Real Portuguesa FC 0:4