Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Catino di Camogli
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3743
uc Camogliese les Magiruz
newq Tactiek JH9
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Lingfeng passt de bal met de wreef. Vatsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatsel geeft een lange en hoge pass. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec passt de bal in één keer door. Klausz is nu in balbezit. Klausz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Argirò heeft problemen om de bal te vangen. Klausz rent richting de bal. Klausz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pagani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flageul komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Lorenzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klausz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picotto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Caroleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - les Magiruz 1:0

35e minuut.
Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi passt de bal met de wreef. Borghetti rent richting de bal. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Portela rent richting de bal. Portela passt de bal zonder na te denken. Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 59%, les Magiruz 41%.
uc Camogliese - les Magiruz 1:0

49e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela geeft een hoge lob. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Caroleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - les Magiruz 2:0

54e minuut.
Argirò is nu in balbezit. Argirò passt de bal zonder na te denken. Costa Ambrogi heeft problemen om de bal te vangen. Klausz is nu in balbezit. Klausz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamidaoui komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi passt de bal met de wreef. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz schiet op doel. Lorenzi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borghetti geeft een hoge lob. Selleri is nu in balbezit. Selleri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 52%, les Magiruz 48%.
uc Camogliese - les Magiruz 2:0