Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca Progresul Cotroceni
U 523 Tactiek 433 e22
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Hirata kopt de bal weg. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo met een sublieme pass. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrust de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kucenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ninoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hrust geeft de bal voor. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho met een sublieme pass. Fujara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujara geeft een hoge lob. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szkudelski verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 43%, Progresul Cotroceni 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 0:0

48e minuut.
Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fujara krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Fujara geeft een lange en hoge pass. Klicpera kopt de bal weg. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkudelski verovert de bal door een tackle van achteren. Szkudelski geeft de bal voor. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Zamfir. Goede buitenspelval van de verdediging. Hrust neemt vlug de vrije trap. Ninoiu rent richting de bal. Klicpera onderschept slim de pass. Klicpera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu draait met de bal, schiet en ... Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 0:1

65e minuut.
Buitenspel voor Zamfir. Goede buitenspelval van de verdediging. Walter komt het veld opgelopen. Valerie komt het veld opgelopen. Gigot komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal in één keer door. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie schiet op doel. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rahmani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 1:1

70e minuut.
Vilela komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mądzielewski passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik is nu in balbezit. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rahmani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klicpera kan de bal niet met de borst controleren. Marin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft een hoge lob. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie draait met de bal, schiet en ... Klicpera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen. Filardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 51%, Progresul Cotroceni 49%.
Universitatea Cluj-Napoca - Progresul Cotroceni 2:1