Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Missouri City FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2456
Missouri City FC AC TurboTurbine
BBDC Tactiek Cya-Cup
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
53.5 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Simkó met de inworp. Caro rent richting de bal. Caro geeft een hoge lob. Andreucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Luzzatti heeft problemen om de bal te vangen. Andreucci onderschept slim de pass. Andreucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 0:1

18e minuut.
Simkó onderschept slim de pass. De Ornelas is nu in balbezit. Simkó begaat een overtreding. Simkó krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Salzstreuer probeert naar een medespeler te passen. Mesto kopt de bal weg. Kanana rent richting de bal. Kanana geeft een lange en hoge pass. Pejas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Watras geeft een hoge lob. Kanana heeft problemen om de bal te vangen. Kanana geeft een hoge lob. Andreucci kopt de bal weg. Pejas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 0:2

29e minuut.
Secolo rent richting de bal. Secolo passt de bal met de wreef. Andreucci is nu in balbezit. Andreucci haalt uit met een fantastische trap. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 0:3

38e minuut.
Simkó geeft een hoge lob. Pejas kopt de bal weg. Luzzatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 0:4

40e minuut.
Munerati controleert de bal met de borst. Fică onderschept slim de pass. Kanana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanana krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Caro met een sublieme pass. Daar is Munerati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică haalt uit met een fantastische trap. Salzstreuer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 62%, AC TurboTurbine 38%.
Missouri City FC - AC TurboTurbine 1:4

49e minuut.
Caro kopt de bal weg. Gallice rent richting de bal. Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana geeft een lange en hoge pass. Andreucci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 1:5

63e minuut.
Inworp. Munerati met een snelle inworp. Kanana speelt de bal door. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Andreucci stond buitenspel. De Francesco komt het veld opgelopen. Pfriem komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Jauernig komt het veld opgelopen. Kenzhebek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kanana is nu in balbezit. Kanana geeft een hoge lob. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenzhebek onderschept slim de pass. Kenzhebek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Simkó kopt de bal weg. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana geeft een hoge lob. Andreucci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - AC TurboTurbine 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 69%, AC TurboTurbine 31%.
Missouri City FC - AC TurboTurbine 1:6