Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VITO ANDOLINI ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3253
Corleone73 FC Rogatka
1,2 Tactiek 02
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 35
formidable Schieten poor
formidable Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Hoàng Chi passt de bal zonder na te denken. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Leal kopt de bal weg. Zadwórny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 1:0

3e minuut.
Sztramko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garović de bal. Pulower maakt een afschuwelijke overtreding. Pulower krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Crainic speelt de bal door. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 2:0

7e minuut.
Hoàng Chi probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Chi geeft de bal voor. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Leal draait met de bal, schiet en ... Grajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 3:0

8e minuut.
Didyk rent richting de bal. Leal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stenka. Leal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Chi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zadwórny passt de bal zonder na te denken. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal onderschept slim de pass. Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Garović probeert de bal aan de voet te houden. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hoàng Chi de bal. Hoàng Chi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Chi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stenka ... Strafschop! Hoàng Chi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zadwórny neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Grajewski bokst de bal weg.

19e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Crainic passt de bal zonder na te denken. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Chi de bal. Hoàng Chi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garović probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal rent richting de bal. Leal haalt uit met een fantastische trap. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 4:0

24e minuut.
Crainic passt de bal in één keer door. Garović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garović met een sublieme pass. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 5:0

26e minuut.
Daar is Hoàng Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Chi passt de bal in één keer door. Leal rent richting de bal. Leal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 6:0

33e minuut.
Sztramko geeft de bal voor. Karaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hoàng Chi passt de bal zonder na te denken. Crainic is nu in balbezit. Crainic passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schiet op doel. Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 7:0

42e minuut.
Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski geeft de bal voor. Gilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 27%, FC Rogatka 73%.
Corleone73 - FC Rogatka 7:0

51e minuut.
Garović is nu in balbezit. Garović passt de bal zonder na te denken. Leal is nu in balbezit. Leal haalt uit met een fantastische trap. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 8:0

52e minuut.
Zadwórny verovert de bal door een tackle van achteren. Zadwórny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Chi de bal. Hoàng Chi geeft een lange en hoge pass. Leal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sztramko speelt de bal door. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Leal is nu in balbezit. Leal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 9:0

60e minuut.
Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi speelt de bal door. Leal is nu in balbezit. Leal schiet op doel. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 10:0

62e minuut.
Świerk neemt vlug de vrije trap. Garović heeft problemen om de bal te vangen. Garović met een sublieme pass. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 11:0

64e minuut.
Garović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Garović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garović passt de bal zonder na te denken. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny schiet op doel. Grajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Garović rent richting de bal. Garović heeft problemen om de bal te vangen. Garović passt de bal in één keer door. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. Grajewski bokst de bal weg.

71e minuut.
Leal rent richting de bal. Didyk begaat een overtreding. Leal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didyk heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval wilt de vrije trap nemen. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 12:0

72e minuut.
Komar passt de bal zonder na te denken. Mularczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stenka de bal. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 13:0

74e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Świerk rent richting de bal. Sztramko onderschept slim de pass. Garović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leal rent richting de bal. Leal schiet op doel. Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 14:0

78e minuut.
Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi geeft de bal voor. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap. Grajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 15:0

84e minuut.
Sztramko met een sublieme pass. Klungelig pakt Garović de bal. Garović geeft een lange en hoge pass. Zadwórny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Rogatka 16:0

88e minuut.
Zadwórny kopt de bal weg. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Leal rent richting de bal. Leal draait met de bal, schiet en ... Grajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 21%, FC Rogatka 79%.
Corleone73 - FC Rogatka 16:0