Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The trollers Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1335
The trollers Agurain
trollers Tactiek buztunika
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 34.8
solide Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Paul rent richting de bal. Fuliang rent richting de bal. Fuliang passt de bal met de wreef. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Francesi is nu in balbezit. Francesi geeft een hoge lob. Fuliang kopt de bal weg. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Borowiecki is nu in balbezit. Borowiecki passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... Labarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - Agurain 1:0

8e minuut.
Robinsson probeert de bal met de borst te controleren. Geddes rent richting de bal. Geddes met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Štěpán geeft een hoge lob. van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kempen passt de bal met de wreef. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul schiet op doel. Labarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - Agurain 2:0

16e minuut.
Borowiecki speelt de bal door. Laing is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosłoń. Rosłoń krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Borowiecki is nu in balbezit. Rosłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rosłoń speelt de bal door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. Labarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Couderc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Štěpán de bal. Štěpán geeft de bal voor. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Laing kopt de bal weg. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń maakt een afschuwelijke overtreding. Laing raakt geblesseerd tijdens het duel. van Kempen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The trollers 35%, Agurain 65%.
The trollers - Agurain 2:0

48e minuut.
van Kempen probeert naar een medespeler te passen. Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki passt de bal in één keer door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Labarca bokst de bal weg.

52e minuut.
Rosłoń met een sublieme pass. Laing is nu in balbezit. Laing probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Fuliang de bal. Fuliang geeft een hoge lob. Francesi heeft problemen om de bal te vangen. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - Agurain 3:0

54e minuut.
Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Paul is nu in balbezit. Paul schiet op doel. Labarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - Agurain 4:0

63e minuut.
Zillo passt de bal in één keer door. İlkateş is nu in balbezit. Nativel onderschept slim de pass. Nativel draait met de bal, schiet en ... Tùng Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Fuliang passt de bal met de wreef. Geddes rent richting de bal. Geddes speelt de bal door. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul draait met de bal, schiet en ... Labarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Geddes heeft problemen om de bal te vangen. Štěpán rent richting de bal. Štěpán geeft een lange en hoge pass. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zillo onderschept slim de pass. Zillo met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul onderschept slim de pass. Paul schiet op doel. Labarca bokst de bal weg. Geddes is nu in balbezit. Geddes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - Agurain 5:0

84e minuut.
Inworp. Kluszczyński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki probeert naar een medespeler te passen. Laing met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... Labarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The trollers 34%, Agurain 66%.
The trollers - Agurain 5:0