Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16010
Misr Moldova
Exclusiv Tactiek like a 3-4-3
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
65.5 gemiddelde waardering 79.7
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


4e minuut.
Nasser verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iabanji raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aleşin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bordeniuc kopt de bal weg. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft de bal voor. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aleşin speelt de bal door. Arhiv rent richting de bal. Arhiv geeft de bal voor. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
El-Merghany onderschept slim de pass. Ursachi is nu in balbezit. Abdel Megeed is nu in balbezit. Ursachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ursachi draait met de bal, schiet en ... El Ghandour bokst de bal weg.

8e minuut.
El-Atrash passt de bal zonder na te denken. Zahid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arhiv. Arhiv krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Arhiv speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal in één keer door. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... El Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
El-Merghany onderschept slim de pass. El-Merghany geeft een lange en hoge pass. Lucinschi geeft een hoge lob. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
El-Atrash kopt de bal weg. Lucinschi rent richting de bal. Lucinschi passt de bal in één keer door. Ursachi rent richting de bal. Ursachi schiet op doel. El Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een lange en hoge pass. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Moldova 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt El-Merghany de bal. El-Mahdy kopt de bal weg. Klungelig pakt Bordeniuc de bal. Bordeniuc geeft de bal voor. Cojucari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aleşin is nu in balbezit. Aleşin passt de bal zonder na te denken. Lucinschi met een sublieme pass. Ursachi rent richting de bal. Ursachi schiet op doel. El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamel heeft problemen om de bal te vangen. El Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Arhiv met een sublieme pass. Lucinschi probeert naar een medespeler te passen. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misr - Moldova 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 63%, Moldova 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misr - Moldova 1:1

46e minuut.
Gawdat komt het veld opgelopen. Bashshar komt het veld opgelopen. Monsef komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Arhiv speelt de bal door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari met een sublieme pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
El Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Aleşin kopt de bal weg. Kamel heeft problemen om de bal te vangen. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dardery komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Atrash de bal onder controle te krijgen. Dardery probeert naar een medespeler te passen. Iţă probeert de bal aan de voet te houden. Monsef rent richting de bal. Monsef draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gawdat speelt de bal door. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een lange en hoge pass. El-Atrash maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Moldova 2:1

73e minuut.
Castanda passt de bal zonder na te denken. Arhiv rent richting de bal. Arhiv passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gladîş kan de bal niet met de borst controleren. Aleşin met een sublieme pass. Arhiv speelt de bal door. Cojucari rent richting de bal. Cojucari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Aleşin is nu in balbezit. Aleşin geeft de bal voor. Bashshar geeft de bal voor. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 60%, Moldova 40%.
Misr - Moldova 2:1