Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország France
Team Tactiek Guibou 532bis
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
78.6 gemiddelde waardering 82.6
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


16e minuut.
Kubatov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burcsa komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Lépine onderschept slim de pass. Lépine speelt de bal door. Doré is nu in balbezit. Doré draait met de bal, schiet en ... Andrusch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - France 0:1

19e minuut.
Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft een lange en hoge pass. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Giuly geeft een lange en hoge pass. Pelikán probeert de bal met de borst te controleren. Lépine rent richting de bal. Lépine geeft een lange en hoge pass. Doré krijgt zijn hoofd ertegen. Andrusch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Balogh passt de bal in één keer door. Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcsa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burcsa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lenormand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baptiste zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doré maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Andrusch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lépine rent richting de bal. Lépine geeft een lange en hoge pass. Kontor kopt de bal weg. Lenormand geeft de bal voor. Doré springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - France 0:2

30e minuut.
Balogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand geeft een hoge lob. Doré springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kontor heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenormand neemt de hoekschop. Doré maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Lépine rent richting de bal. Lépine geeft de bal voor. Doré krijgt zijn hoofd ertegen. Andrusch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ferret onderschept slim de pass. Ferret speelt de bal door. Lépine rent richting de bal. Lépine geeft een lange en hoge pass. Doré maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 58%, France 42%.
Magyarország - France 0:2

49e minuut.
Lenormand rent richting de bal. Megyebíró verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigal. Rigal krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret geeft de bal voor. Doré rent richting de bal. Doré schiet op doel. Andrusch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - France 0:3

55e minuut.
Tüske komt het veld opgelopen. Herédi komt het veld opgelopen. Dukai komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ferret passt de bal in één keer door. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine geeft de bal voor. Lenglet springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Auribault komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Andrusch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thouvenel probeert naar een medespeler te passen. Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft een hoge lob. Doré maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Forêt komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rigal is nu in balbezit. Váczi rent richting de bal. Rigal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rigal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Váczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Váczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herédi krijgt zijn hoofd ertegen. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lépine geeft een lange en hoge pass. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doré probeert de bal met de borst te controleren. Doré haalt uit met een fantastische trap. Andrusch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - France 0:4

74e minuut.
Novi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Balogh met een sublieme pass. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel maakt een afschuwelijke overtreding. Thouvenel krijgt een gele kaart. Dukai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dukai kan niet meer verder spelen. Rémond komt het veld opgelopen. Marcsek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonifaci komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Váczi probeert naar een medespeler te passen. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ... Bonifaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - France 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 52%, France 48%.
Magyarország - France 1:4