Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Babaspor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 599
Babaspor Lord Cf
4-1-3-2 Tactiek Hard
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 33.9
average Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Tuptyński geeft een lange en hoge pass. Chrobák is nu in balbezit. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Stepanović is nu in balbezit. Stepanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - Lord Cf 1:0

7e minuut.
Milenković geeft de bal voor. İlerici rent richting de bal. Met opzet legt Jaźnicki zijn tegenspeler op de grond. Jaźnicki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Včelák rent richting de bal. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák speelt de bal door. Daar is Ingarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Alvero verovert de bal door een tackle van achteren. Alvero probeert naar een medespeler te passen. Ingarao rent richting de bal. Ingarao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Alvero bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Alvero is nu in balbezit. Stepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Včelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanović onderschept slim de pass. Stepanović haalt uit met een fantastische trap. Ingarao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 44%, Lord Cf 56%.
Babaspor - Lord Cf 1:0

46e minuut.
Tuptyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrobák met de inworp. Vladimirović is nu in balbezit. Vladimirović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Včelák geeft een lange en hoge pass. Susuz geeft een lange en hoge pass. Fillon is nu in balbezit. Fillon geeft een lange en hoge pass. Ingarao springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Senna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrobák is nu in balbezit. Včelák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Včelák krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Balkanerdem met een sublieme pass. Fillon rent richting de bal. Fillon passt de bal met de wreef. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Balkanerdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrus komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massafra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 40%, Lord Cf 60%.
Babaspor - Lord Cf 1:0