Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Combate Medieval Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1770
Combate Medieval Ejército Rojo Soviético FC
Attack Tactiek Nueva
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 31.6
matig Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


20e minuut.
Szczotka rent richting de bal. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen geeft een hoge lob. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Villagómez geeft de bal voor. Wiergowski kopt de bal weg. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Madureira met een sublieme pass. Zeron rent richting de bal. Zeron speelt de bal door. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Guşă geeft de bal voor. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Radu is nu in balbezit. Radu geeft een hoge lob. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Guşă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşă geeft een hoge lob. Sung-Gui kopt de bal weg. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 0:1

36e minuut.
Stephen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mureşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 68%, Ejército Rojo Soviético FC 32%.
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 0:2

46e minuut.
Muzyka komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen. Cărtărescu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Sung-Gui de bal. Mureşeanu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zeron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 0:3

57e minuut.
Corona geeft een hoge lob. Cierkos is nu in balbezit. Zeron verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Berdó bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdó geeft de bal voor. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Foden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 1:3

71e minuut.
Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron passt de bal in één keer door. Cierkos verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Villagómez geeft een hoge lob. Inworp. Casoni met een snelle inworp. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Casoni de bal. Casoni speelt de bal door. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Foden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 2:3

83e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Radu rent richting de bal. Radu geeft een hoge lob. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 2:4

89e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Casoni rent richting de bal. Casoni geeft een hoge lob. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Foden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 47%, Ejército Rojo Soviético FC 53%.
Combate Medieval - Ejército Rojo Soviético FC 2:4