Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Italia U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13767
Italia U21 Schweiz U21
U21 Att 5def Tactiek Schweiz_Edson_11
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


25e minuut.
Soru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ormella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Farrèr geeft een hoge lob. Räss kopt de bal weg. Klungelig pakt Stocchi de bal. Gilardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gilardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ambühl kopt de bal weg. Gilardi rent richting de bal. Stocchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stocchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 56%, Schweiz U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia U21 - Schweiz U21 0:0

46e minuut.
Carnello komt het veld opgelopen. Mingardo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pau verovert de bal door een tackle van achteren. Pau passt de bal met de wreef. Randazzo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mingardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zweifel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carnello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Schweiz U21 1:0

57e minuut.
Randazzo heeft problemen om de bal te vangen. Randazzo passt de bal in één keer door. Grümpel is nu in balbezit. Carnello onderschept slim de pass. Carnello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fehlmann kopt de bal weg. Räss is nu in balbezit. Räss geeft een lange en hoge pass. Gilardi is nu in balbezit. Gilardi haalt uit met een fantastische trap. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Buitenspel voor Ambühl. Goede buitenspelval van de verdediging. Tasic komt het veld opgelopen. Ripari komt het veld opgelopen. Mannino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cecchetto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mingardo geeft een hoge lob. Cecchetto rent richting de bal. Stiffler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cecchetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cecchetto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zweifel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cecchetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ormella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto schiet op doel. Zweifel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Schweiz U21 2:0

84e minuut.
Ormella speelt de bal door. Mingardo is nu in balbezit. Mingardo passt de bal in één keer door. Randazzo rent richting de bal. Randazzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 50%, Schweiz U21 50%.
Italia U21 - Schweiz U21 2:0