Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC __BEŞİKTAŞK__
OA 523 Tactiek Finale
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 11
78.1 gemiddelde waardering 73.3
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Inworp. Cepeda met een snelle inworp. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fichera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fichera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

14e minuut.
Margitay kopt de bal weg. Fabicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sassanguie. Fabicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fabicki komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 1:1

16e minuut.
Ordubadlı onderschept slim de pass. Ordubadlı geeft de bal voor. Wielgus kopt de bal weg. Cepeda geeft de bal voor. Patano springt en kopt de bal. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kotromanić kopt de bal weg. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kłonowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kłonowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Fichera probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Patano is nu in balbezit. Patano haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kotromanić kopt de bal weg. Aşkın is nu in balbezit. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Margitay is nu in balbezit. Kotromanić rent richting de bal. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 57%, __BEŞİKTAŞK__ 43%.
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 2:1

48e minuut.
Buitenspel voor Kotromanić. Goede buitenspelval van de verdediging. Aşkın neemt vlug de vrije trap. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Patano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hoàng Việt komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Czwertyński met een snelle inworp. Odrwąż speelt de bal door. Fabicki rent richting de bal. Fabicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 3:1

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ordubadlı stond buitenspel. Janczarek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Odrwąż geeft een lange en hoge pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margitay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margitay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 4:1

79e minuut.
Valter passt de bal zonder na te denken. Cepeda is nu in balbezit. Bohačík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bohačík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 49%, __BEŞİKTAŞK__ 51%.
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 4:1