Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Apex Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2459
Apex BonoU2
541 Tactiek meci virusi
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten good
weak Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harrison zal de hoekschop nemen. Zancu springt en kopt de bal. Eminescu heeft problemen om de bal te vangen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bacak probeert naar een medespeler te passen. Barrera is nu in balbezit. Barrera geeft een lange en hoge pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Kozarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Özerdinç rent richting de bal. Özerdinç passt de bal in één keer door. Sabanlı heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kábelt neemt de hoekschop. Bzdęga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Özerdinç probeert naar een medespeler te passen. Kábelt rent richting de bal. Kábelt passt de bal zonder na te denken. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - BonoU2 1:0

34e minuut.
Kruglov geeft de bal voor. Kábelt rent richting de bal. Kábelt passt de bal in één keer door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 59%, BonoU2 41%.
Apex - BonoU2 1:0

54e minuut.
Kruglov rent richting de bal. Kruglov passt de bal met de wreef. Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apex - BonoU2 1:1

63e minuut.
Kábelt geeft een lange en hoge pass. Daar is Kruglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez geeft een lange en hoge pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Kozarek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - BonoU2 2:1

81e minuut.
Lopez passt de bal met de wreef. Özerdinç probeert naar een medespeler te passen. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez passt de bal zonder na te denken. Lowndes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowndes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 28%, BonoU2 72%.
Apex - BonoU2 2:1