Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fort Minor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6290
FC New Generation Garinjosi
3v3 Tactiek 3v3
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


9e minuut.
Pinazela met een sublieme pass. Milaković is nu in balbezit. Met opzet legt Milačić zijn tegenspeler op de grond. Milačić krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pinazela passt de bal zonder na te denken. Milačić is nu in balbezit. Met opzet legt Milaković zijn tegenspeler op de grond. Milaković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Lenkić verovert de bal door een tackle van achteren. Senkić is nu in balbezit. Lenkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkić schiet op doel. Kmet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - Garinjosi 1:0

21e minuut.
Senkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinazela onderschept slim de pass. Pinazela probeert naar een medespeler te passen. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Silić speelt de bal door. Inworp. Lenkić met een snelle inworp. Senkić kan de bal niet met de borst controleren. Senkić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kmet trapt de bal weg. Pinazela kopt de bal weg. Silić rent richting de bal. Lenkić verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkić draait met de bal, schiet en ... Kmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 46%, Garinjosi 54%.
FC New Generation - Garinjosi 1:0

50e minuut.
Riković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pešalov de bal. Trnjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinazela verovert de bal door een tackle van achteren. Pinazela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Cipelić trapt de bal weg van het doel. Senkić kopt de bal weg. Lenkić rent richting de bal. Lenkić haalt uit met een fantastische trap. Kmet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kmet trapt de bal weg van het doel. Pinazela probeert naar een medespeler te passen. Bilan is nu in balbezit. Bilan probeert naar een medespeler te passen. Čorak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pinazela kopt de bal weg. Silić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkić begaat een overtreding. Lenkić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lenkić neemt de hoekschop. Pinazela probeert naar een medespeler te passen. Frančula rent richting de bal. Klungelig pakt Frančula de bal. Frančula haalt uit met een fantastische trap. Cipelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Milačić met een sublieme pass. Ponomarev is nu in balbezit. Lenkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkić draait met de bal, schiet en ... Kmet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - Garinjosi 2:0

75e minuut.
Frančula is nu in balbezit. Frančula geeft een lange en hoge pass. Pinazela kopt de bal weg. Lenkić is nu in balbezit. Lenkić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenkić is nu in balbezit. Lenkić haalt uit met een fantastische trap. Kmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Trnjanin rent richting de bal. Trnjanin speelt de bal door. Lenkić rent richting de bal. Lenkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - Garinjosi 3:0

86e minuut.
Inworp. Pinazela met een snelle inworp. Silić is nu in balbezit. Lenkić verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkić haalt uit met een fantastische trap. Kmet bokst de bal weg.

89e minuut.
Bilan rent richting de bal. Pinazela is nu in balbezit. Pešalov rent richting de bal. Pinazela onderschept slim de pass. Pinazela draait met de bal, schiet en ... Cipelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 37%, Garinjosi 63%.
FC New Generation - Garinjosi 3:0