Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Anfield Reds Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5294
Anfield Reds CHILE_FC
5-1-2-2-press Tactiek panxuk
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


23e minuut.
Kuzmanov geeft een hoge lob. Mantello is nu in balbezit. Kaldre rent richting de bal. Kaldre draait met de bal, schiet en ... Tsiartas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - CHILE_FC 1:0

27e minuut.
Smiotanko rent richting de bal. Mantello begaat een overtreding. Smiotanko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taborda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Smiotanko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smiotanko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - CHILE_FC 2:0

38e minuut.
Antúnez geeft de bal voor. Kaldre rent richting de bal. Ársælsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ársælsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kaldre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nenadović met een snel genomen vrije trap. Kaldre kopt de bal weg. Taborda is nu in balbezit. Taborda geeft een lange en hoge pass. Smiotanko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Smiotanko kopt de bal weg. Kaldre heeft problemen om de bal te vangen. Mantello is nu in balbezit. Kaldre onderschept slim de pass. Kaldre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 55%, CHILE_FC 45%.
Anfield Reds - CHILE_FC 2:0

48e minuut.
Thomson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batista komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mantello passt de bal met de wreef. Daar is Smiotanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda draait met de bal, schiet en ... Tsiartas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - CHILE_FC 3:0

60e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Kelly rent richting de bal. Met opzet legt Kaldre zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kaldre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaldre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kelly wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kelly kan niet meer verder spelen. Hinc komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rüstəmbəyov met een sublieme pass. Pałka met een sublieme pass. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus rent richting de bal. Janus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - CHILE_FC 3:1

66e minuut.
Cotte neemt vlug de vrije trap. Porwoł rent richting de bal. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Janus kopt de bal weg. Terrazas is nu in balbezit. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł schiet op doel. Barahona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - CHILE_FC 3:2

74e minuut.
Smiotanko onderschept slim de pass. Cotte rent richting de bal. Smiotanko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smiotanko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł passt de bal zonder na te denken. Bugała is nu in balbezit. Janus onderschept slim de pass. Janus draait met de bal, schiet en ... Barahona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 47%, CHILE_FC 53%.
Anfield Reds - CHILE_FC 3:2